Menu

Over ons

In 1983 startten Rouvoet en Renes met hun activiteiten op beurzen en tentoonstellingen. Vijfendertig jaar later zijn beiden nog steeds verbonden aan het bedrijf, ook al is het bedrijf tegenwoordig in handen van voormalig medewerker Ronald van Egdom.

De naam Rouvoet en Renes is nog altijd een begrip in de standbouw. Een klein team van vaste, vakbekwame medewerkers hielp in de loop der jaren enkele duizenden klanten hun doelen voor beursdeelname te bereiken.

Echte vaklui

We werken uitsluitend met vaklui. Ervaren praktijkmensen met twee rechterhanden, van alle markten thuis en met een no nonsens-mentaliteit. Flexibel en oplossingsgericht. Harde werkers die van aanpakken weten. Die zich nooit te beroerd voelen voor een klus en goed werk af willen leveren, op het afgesproken tijdstip. Kortom: professionals op wie je kunt rekenen.

Eigen ontwerpster

Even speciale aandacht voor onze eigen ontwerpster. Zij heeft zich volledig toegelegd op standbouw. Ze luistert goed naar u en geeft op creatieve wijze vorm aan uw wensen. Ze houdt rekening met gebruik en budget. U krijgt wat u wilt en zoals we het hebben afgesproken. Een uitgebalanceerd, sprekend en betaalbaar ontwerp. Toegesneden op uw business en uw doelen.

U krijgt het maximaal haalbare voor uw budget.

Uniek

Uniek aan de organisatie is wel dat we in principe alles zelf kunnen en ook doen. We hebben alle know how in huis en beschikken over een flinke opslagruimte en eigen transportmiddelen. Met een klein team klaren we praktisch elke klus en hoeven we praktisch niets uit te besteden.

Betaalbare kwaliteit

Alleen voor grote(re) opdrachten huren we mensen in. Vaste, vertrouwde vaklui die gegarandeerd kwaliteit leveren, hun afspraken nakomen en – net als wij – een hekel hebben aan half werk. Ook dan blijven de kosten voor u binnen de perken. Temeer omdat u ons direct kunt inschakelen, zonder tussenkomst van een bureau. Dat scheelt flink in overheadkosten en bespaart dure projectmanagers.

En wat is uw verhaal?

Wat is uw business? Wie zijn uw klanten? Wat zijn uw wensen en uw doelen? We horen het graag. Laten we het erover hebben bij een kop koffie. Maakt u een afspraak?

Ik wil een afspraak